HAHMOT

Informaatuota hahmoistani, vaikka ei kaikista (olisi aivan liian tuskallisen vaikeaa, palvelkaa karkkitankoanne beibs~).


HERRA PERSIKKA > persikka
Ulkonäkö: Persikka sekin. Komeat kulmakarvat, viivasilmät ja sellaista. Kuvakin löytyy ylempää. Toisinaan Herra Persikalla on raajat, mutta toisinaan ne ovat imeytyneet sisään sen hedelmälihaan. Herra Persikan supersalainen alterego on Superpersikka.
Kuvaus: Tulee valloittamaan maailman persikkafäärin ja kakkii Espooseen.

Aelo > linnunpelätin
Ulkonäkö: Mustat olkapäille ulottuvat takkuiset hiukset, jotka ovat usein hassun paikatun hatun alla. Vasen silmä on musta ja oikea taas oranssikeltainen. Nenänä on komea porkkana. Aelolla on vain vasen käsi, t-paidassa oikean käden paikalla näkyy vain vähän täytteenä toimivia olkia. Vaatteet ovat usein samankaltaiset, mutta saattaa käyttää joskus muutakin.
Kuvaus: Huono itsetunto pelokkaalla pelättimellä on vaivana. Aelolla on tapana löytää asioista helposti huonot puolet huomaamatta hyviä. Toisaalta Aelo on uhmakas ja yrittää kohdata pelkonsa, jotka itse oikeastaan on vilkaalla mielikuvituksellaan kuvitellut. Hassu otus.

"Kuolema" > ???
Ulkonäkö: Suuri ruudullinen silinteri hattu, jossa suuri valkea sulka. Vaaleat suorat ja sileät hiukset, luultavimmin valkeat tahi hopeiset, myötäillen kalpeita kasvoja. Silmät tyhjät, kirjaimellisesti. Hyvin äärimmäisen laiha hiippari, ihonmyötäisissä vaatteissa (ruudulliset housut; musta poolopaita(?)). Paidan kaulus on vedetty useimmiten suun eteen. Sormet ovat huisin pitkät ja laihat. Olkapäissä heiluu pienet korppimaiset mustat siivet.
Kuvaus: Ujo, mutta haluaa tehdä tuttavuutta. Pitää purukumista, sillä pelkää hengityksensä haisevan epämiellytävältä, joten hengittää paidan kauluksen läpi. Lempeä luonteeltaan.

Rewe > ihminen
Ulkonäkö: Hiukset ovat lyhyet, sekaisin ja roikkuvat silmillä. Niden väri on useimmiten ruskea, ehkä. Silmät ovat aina siniset ja vaatetus perustuu housut+paita systeemiin, seka ranteissa aina roikkuviin rannesuojiin.
Kuvaus: Rewe on sivun webbarin oma itseisyys, lol. Voitte itse päätellä.

Rewe > rewel
Ulkonäkö: Rewelin turkki on tuuhea ja tummansininen. Kuviot vaaleansiniset (otsassa alaspäin osoittava Haka-kuvio, jonka keskellä otsassa pieni valkea tähti; tassuissa kolmio kärkiset sukat; selässä kaksi raitaa). Silmätkin ovat vaaleansiniset, mutta kuvioita tummemmat.
Kuvaus: Luonteeltaan rohkea uhmakas, avulias ja vähän hölmö. Tapailee ottaa usein liikaa vastuuta, mutta pykii parhaansa mukaan selviämään kunnialla. Ystävällinen ja mukava rewel.

Haruto > rewel
Ulkonäkö: Rewelin turkki on tummansininen ja pörröinen. Siinä olevat kuviot ovat vihreät (tassuissa kolmio kärkiset sukat; selässä kaksi raitaa; otsassa tähti jonka ylä puolella kaksi kolmiota ja vastaavat myös silmien alla; korvissa myös pienet kolmiot). Haruton silmät ovat kiiluvat ja väriltään oranssit.
Kuvaus: Haruto on hyvin omahyväinen ja usein itsekäs otus. Kuitenkin se on omalla tavallaan hurmaava ja jopa hauska näsäviisaine mielipiteineen.

Svenn > kissapoika
Ulkonäkö: Svennin hiukset ovat tuuheat ja väriltään suurimmaksi osaksi sinivihreät, tosin alhaalta alkaen ne muuttuvat violeteiksi. Niissä on myös kaksi keltaista tähteä. Tähtiä on lisää iholla, joka on lilaa ohutta karvaa. Tähdet ovat keltaisia (oikea poski, alavatsa, oikean käden niveltaive, vasen olkapää ja oikean jalan niveltaive). Silmät ovat pinkit, eivät vaaleanpunaiset. Svenillä on silmiensä väriset kissankorvat, joiden sisusta on liilaa. Kovissa on yhteensä 5 korvakorua (vasemmassa kolme rengasta, joista kasvoja lähimmässä jäniksenkäpälä; oikeassa kaksi rengasta). Häntä on pitkähkö ja saman värinen kuin turkki, eikä siinä ole tähtiä.
Kuvaus: Hyvin ujo ja arka luonteeltaan, mutta todella ystävällinen. Svenn suostuu helposti kaikkeen, sillä hänellä ei ole paljoakaan omaa tahtoa. Siksi poikaparkaa on käytetty ties missä ja miten -hyväksi.

Lotus > ihminen
Ulkonäkö: Hiukset ovat muuten hehkuvan oranssit, paitsi etuhiukset ja poninhännällä olevat mustat tukantapaiset. Silmät ovat väriltään vaaleanpunaiset ja niiden keskellä on selkeä musta pupilli. Pukeutumisen suhteen Lotus on hyvinkin vapaamielinen..
Kuvaus: Hyvin iloluontoinen heppu, joka saa riekunnallaan monet varpailleen. Pahana tapana Lotuksella on alituinen flirttailu vaikka lyhtypylväänkin kanssa. Toisaalta taas Lotus ei pahemmin piittää vastakkaisesta sukupuolesta. Lotus osaa heittäytyä (kirjaimellisesti) mukaan kaikkeen mahdolliseen ja silloin hän panee kaikkeansa peliin. Kuitenkin tarpeen tullen Lotus osaa olla ujo, mutta herttainen hän on aina, eteenkin hymyillessään viattomasti kun on juuri.. No tiedätte kyllä. Ehkä. Hän pitää kukista, mutta ei niin paljon kuin serkkunsa. Äitiään taas Lotus pelkää järjettömästi.

Lavender > ihminen
Ulkonäkö: Pitkät vaaleat hiukset ja silmät jotka ovat tulkinnalliset valaistuksen suhteen (ne ovat joko vihreät tai harmaansiniset, mielialakin vaikuttaa). Lavender pitää värikkäästä vaatetuksesta. Ja tytön ulkonäköön voi vaikuttaa myös mukana roikkuva oudon näköinen (pienen koiran kokoinen ja ruskea-harmaa) marsu, Moomo.
Kuvaus: Avoin ja suorasanainen, muistuttaa luonteeltan hieman veljeään Lotusta, mutta kaikkien turvallisuudeksi onneksi vain vähän. Lavender on veljeään paljon rehellisempi ja ehkä koppavaisempi. Tyttö pitää kovasti kartoista, maantieteestä ja eläimistä.

Laululilja > ihminen
Ulkonäkö: Hiukset vasemmalta puolelta lyhyemmät ja mustat ja oikealta taas valkeat ja vähän pidemmät, mutta mustat ovat edestä pidemmät ja roikkuvat osin silmillä. Silmät ovat Laululiljalla kirkkaat ja vihreät. Vaatetus on pojalla useimmiten asiallista, mutta toisinaan myös rentoa.
Kuvaus: Ajattelija, joka pitää rauhallisista hetkistä kasvattamiensa kasvien keskellä omassa pienessä kasvihuoneessaan. Pojan lempikukkia ovat yllätyksellisesti kaikki liljakasvit, joita hän enimmäkseen kasvattaakin. Pitää hyvän musiikin kuuntelusta ja runojen lukemisesta ja kirjoittamisesta. Laululilja ei ole kuitenkaan ole herkkä runopoika, vaan hänestä löytyy sisua ja ties mitä. Lotuksen ja Lavenderin serkku.

Berry > ihminen
Ulkonäkö: Hiukset ovat pitkät ja piikikkäät, joiden väreinä vilisee sekaisin mustaa ja räikeää purppuraa ja tummempaa violettia. Silmät ja niiden aluset ovat mustat. Berry ei erikoisemmin välitä mitä päälleen panee, jopa hameetkin kelpaavat. Usein poika viihtyy pääkallovilinässä, mutta osaa toisaalta yllättää. Tupakka löytyy tyypin suusta turhan usein.
Kuvaus: Pahapoika, joka ei oikein jaksa välittää muiden ihmisten mielipiteistä tai muusta moisiin otuksiin liittyvistä jutuista. Viihtyy yksikseen, mutta osaa toisaalta olla yllätyksellinen kaikessa muussa kuin tupakan poltossa, jota on jatkanut ikuisuuden, eikä loppua tule.

Pertti > kaktus
Ulkonäkö: Väriltään vihreä pienikokoinen nysäkaktus, hyvin piikillinen. Omistaa vihaiset silmät ja myös omalla nimellä varustetun ruukun.
Kuvaus: Kiroileva ja piikikäs äkäpussi, joka heittelee herjoja ja kieroilee. Omistaa isokokoisemman kaksoisveljen, joka on paljon Perttiä herkempi, sillä herkkää luonnetta Pertissä ei paljoa irtoa. Pitää paljon pilkan teosta. Ja nauramisesta.

Anselmi > kaktus
Ulkonäkö: Väriltään vihreä isokokoinen kaktus, piikillinen. Omistaa isot, lempeät ja kylläkin ujot silmät sekä omalla nimellä varustetun ruukun.
Kuvaus: Ujo ja hieman sisäänpäin kääntynyt kaktus, joka on Pertin veli vaikka aikamoinen vastakohta tälle. Yrittää aina saada kaksoisveljeään rauhoittumaan, onnistumatta lähes koskaan. Anselmi on hyväntuulinen ja pitää paljon veljestään, vaikka joutuu usein solvatuksi.